Sebas Garreta

CANTANT i CANTAUTOR

  644 630 015
  info@sebasgarretamusic.com

Sebas Garreta

imagen de Sebas Garreta
imagen de Sebas Garreta

Cantant i Cantautor


    Sebas Garreta és un cantautor i músic espanyol, nascut es 23 de gener de 1997 a sa ciutat de Palma de Mallorca. Es seus inicis a sa música varen esser allà per l'any 2009 (an es 12 anys d'edat), quan va decidir entrar a formar part de sa coral des seu institut. Quasi an es mateix pic es va animar a començar a rebre classes de guitarra des seu onclo, qui li va donar ses bases per endinsar-se en el món de ses 6 cordes. Un any més tard va començar classes de caire clàssic i solfeig amb sa seva directora de cor Margalida Ripoll, qui va ser sa primera en confiar i ajudar a Sebas des d'un principi. Tira-tira Sebas va començar a recórrer sa seva ciutat cantant en tot tipo d'esdeveniments, es quals li varen servir per créixer i donar-se compte que això de sa música era sa seva gran passió i a lo que volia dedicar sa seva vida. Va passar tota sa secundària aprenguent i passant per diferents formacions corals i rebent consells i instruccions de molts músics que ara són bons amics. Ja amb 18 anys, Sebas, va entrar a formar part d'un orquestra, amb sa qual va recórrer durant 3 temporades tota s'illa de Mallorca, i per sa seva part seguia donant-se a conèixer en tot tipo d'esdeveniments. Va arribar es dia en es qual Sebas se va voler dedicar exclusivament a sa música, així que en 2017 (amb 20 anys), va començar a fer feina amb diferents empreses de espectacles i de forma autònoma cantant en noces, discoteques, festes privades, revetles, hotels, restaurants, aniversaris, etc.

Sebas Garreta té una veu molt polivalent, és capaç de cantar una balada, es seu estil més acèrrim, com cantar una cançó de rock o una bachata. Té un repertori molt ampli, variat i ademés s'adapta sempre a ses peticions de qui contracta es seus servicis..

Sebas és capaç de desenvolupar-se en diferents idiomes, tals com es castellà, mallorquí, anglès, francès, italià i portuguès. Es seu repertori passa de Pablo Alborán a John Lennon, d'Alejandro Fernández a Elton John, de Prince Royce an es Canto del Loco, de Metallica a Julio Iglesias.

Sebas es capaz de desenvolverse en distintos idiomas, tales como el castellano, mallorquín, inglés, francés, italiano y portugués. Su repertorio pasa de Pablo Alborán a John Lennon, de Alejandro Fernández a Elton John, de Prince Royce a El Canto del Loco, de Metallica a Julio Iglesias.

Si cerques una veu única, capaç de transmetre mil emocions i vols viure un dia REALMENT ESPECIAL I DIGNE DE RECORDAR; no dubtis a posar-te en contacte amb SEBAS GARRETA.

Vídeo DEMO

imagen de Sebas Garreta

Cantautor
Músic i compositor

imagen de Sebas Garreta

imagen de Sebas Garreta

Intérpreti i Cantant

Fotos

Imagen sebas garreta actuando
imagen de Sebas Garreta Music
Imagen sebas garreta music i artista